Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulan Emanet dizisinin 84. Bölümü Perşembe akşamı yayında olacak. Emanet 84. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı. Bir tarafta ablasının ölümü ile sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer tarafta abisinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman var. İki ayrı dünyanın insanını aşk buluşturacak. Birbirlerine olan hislerini gizlemeye devam eden ikili, dizinin yayınlanan son bölümlerinde büyük sorunların üstesinden gelmeyi başarmıştı. Nazmiye Yılmaz’ın hikayesini Başak Yazı Odası senaryoya aktarıyor. Dizinin başrollerini ise Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 31 Aralık Perşembe tanıtımı ekranlardaki yerini aldı.

EMANET 84. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM KANAL 7

Emanet 84. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yönetmen koltuğunda oturduğu diziyi Karamel Yapım çekiyor. Başarılı oyuncuları, sürükleyiciyi hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile ekranlara gelen yapım hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor.

EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI 31 ARALIK PERŞEMBE

Emanet son bölüm özeti fragmanı olan 31 Aralık Perşembe tanıtımı yayınlandı. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan, aşk sahneleri ile yürekleri ısıtan, destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyan Türk yapımı, duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunmayı sürdürüyor.

KANAL 7 EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinin oyuncuları arasında şu karakterler ve isimler var; Halil İbrahim Ceyhan (Yaman), Sıla Türkoğlu (Seher), Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal).