Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severler ile buluşan Emanet dizisinin 85. Bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da yayında olacak. Emanet 85. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Dizinin 85. Bölümünde, Seher’in Yaman uğruna kendisini kurşunların önüne atması önemli bir sonuç doğuracak. Seher’in bu hamlesi Yaman’a önemli bir karar verdirecek. Hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bu kararın ne olduğu 85. Bölümde belli olacak. Diğer taraftan Hasan kelepçelenmiş bir halde giderken, Kiraz hem onun için hem de Ayşe için çok üzülecek. Ancak herkesi bekleyen büyük bir sürpriz ortaya çıkacak. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 1 Ocak 2021 Cuma tanıtımı ekranlara geldi.

EMANET 85. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM KANAL 7

Emanet 85. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin son bölümünde Seher, Yaman’ın kararını değiştirmek için kurşunların önüne atlayacak. Onun bu hamlesini gören Yaman’ın ise ne yapacağı 85. Bölümde belli olacak.

EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 1 OCAK 2021 CUMA

Emanet son bölüm özeti fragmanı olan 1 Ocak 2021 Cuma tanıtımı yayınlandı. Camgözlerle girilen çatışmada Seher’e siper olan Yaman, onun kurşunların hedefi olmaması içinden elinden geleni yapacak. Daha sonra ise Seher’e hesap soracak. Emanet dizisinin yeni bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak.