Kanal 7’nin ilgiyle izlenen Türk yapımlarından olan Emanet dizisi 86. Bölümü ile ekranlara gelecek. Emanet 86. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Başrollerini Yaman rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher rolü ile Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı Emanet dizisinde heyecanın eksik olmadığı bölümler hafta içi her dizi severlerle buluşmaya devam ediyor. Nazmiye Yılmaz’ın hikayesini Başak Yazı Odası senaryoya döküyor. Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Karamel Yapım tarafından çekiliyor. Başarılı oyuncuları, sürükleyici öyküsü ve heyecanlı bölümleri ile ekranlara gelen dizi, dramatik sahneleri ile izleyicileri kendisine bağlarken, aşk sahneleri ile de yürekleri ısıtıyor. Destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyan dizi, duygusal sahneleri ile yüreklere dokunmaya devam ediyor. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 86. Son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin 86. Bölümü 4 Ocak 2021 Pazartesi akşamı saat 19.00’da izleyicilerle buluşacak.

EMANET 86. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Emanet 86. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp sahip çıkan Seher ile Yaman’ın hikayesi izleyicileri ekran başına kilitliyor.

EMANET YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan 4 Ocak 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan (Yaman), Sıla Türkoğlu (Seher), Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) var.