Ekranların en çok izlenen Türk yapımlarından olan ve Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün 19.00’da dizi severler ile buluşan Emanet dizisi 87. Bölümü ile 5 Ocak Salı günü yayında olacak. Emanet 87. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan, senaryosu Başak Yazı Odası tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ile Taner Tunç’un oturduğu Emanet dizisinin oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri var. Karamel Yapım tarafından çekilen Emanet dizisinde annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ile Yaman’ın hikayesi ekranlara taşınıyor. Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Emanet 87. Bölüm özeti yayına girdi.

EMANET 87. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Emanet 87. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan, aşk sahneleri ile yürekleri ısıtan dizi duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunmaya devam ediyor.

EMANET YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan 5 Ocak Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.