Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severlerin beğenisine sunulan Emanet dizisi 88. Bölümü ile Çarşamba akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak. Emanet 88. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Bir yanda ablasının ölümü ile sarsılıp yeğenine sahip çıkmak isteyen Seher, diğer tarafta abisinin emanetini korumak için her şeyi göze alabilecek bir adam olan Yaman var. Geceyle gündüzün savaşında iki ayrı dünyanın insanı karşı karşıya geldi ve Yusuf’un mutluluğu için mücadeleyi bıraktılar. Birbirlerini tanıdıkça seven ve aşkın kapılarını aralayan ikiliyi yeni mücadeleler ve zorluklar bekliyor. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan, aşk sahneleri ile kalpleri ısıtan, destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyan yapım duygusal sahneleri ile yüreklere dokunmaya devam ediyor. Heyecanın hiç eksilmediği dizi 88. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 6 Ocak 2021 Çarşamba tanıtımı ekranlara geldi.

EMANET 88. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Emanet 88. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan yapımın oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri var.

EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Emanet son bölüm özeti fragmanı olan 6 Ocak tanıtımı yayınlandı. Senaryosu Başak Yazı Odası tarafından hazırlanan, yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç’un oturduğu dizi Karamel Yapım tarafından çekiliyor.