Kanal 7’nin izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Türk yapımı Emanet dizisi 89. Bölümü ile 7 Ocak Perşembe günü saat 19.00’da yayında olacak. Emanet 89. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesinde, annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’a kol kanat geren ve Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ile Yaman’ın öyküsü ekranlara taşınıyor. İlk zamanlar Yusuf’un velayeti için mücadele eden ikili, daha sonra bu kavgayı bir kenara bırakmış ve Yusuf için en iyisini yapmaya karar vermişti. Dizinin son bölümlerinde ise Yaman ile Seher’in arasında beklenen bir yakınlaşma olmuş ve Seher Yaman’dan köşe bucak kaçmaya başlamıştı. Dizinin 89. Bölümünde Seher’in Yaman konusunda ne karar vereceği sorusu yanıt bulacak. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 7 Ocak Perşembe tanıtımı ekranlardaki yerini aldı.

EMANET 89. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM

Emanet 89. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç’un oturduğu Türk yapımının hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait.

EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 7 OCAK PERŞEMBE

Emanet son bölüm özeti fragmanı olan 7 Ocak Perşembe tanıtımı yayına girdi. Karamel Yapım tarafından çekilen, Başak Yazı Odası tarafından senaryosu yazılan dizinin oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri var.