Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 19.00’da dizi severlerle buluşan Emanet dizisinin 90. Bölümü 8 Ocak Cuma akşamı yayında olacak. Emanet 90. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma sunuldu. Çekimleri Kocaeli’nin Darıca ilçesinde devam eden dizinin başrollerini Yaman rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher rolü ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri yer alıyor. Karamel Yapım tarafından çekilen dizinin yayınlanan son bölümünde Yaman tutuklanmış ve demir parmaklıklar ardında kalmıştı. Seher ise bu süreçte Yaman’a destek vermeye çalışmıştı. Dizinin 90. Bölümünde zor durumda kalan Yaman’a ne olacağı sorusu yanıt bulacak. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 8 Ocak Cuma tanıtımı ekranlardaki yerini aldı.

EMANET 90. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM

Emanet 90. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan, senaryosu Başak Yazı Odası tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.

EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 8 OCAK CUMA

Emanet son bölüm özeti fragmanı olan 8 Ocak 2021 Cuma tanıtımı ekranlara geldi. Başarılı oyuncuları, sürükleyici öyküsü ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdüren dizinin 90. Bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek.