Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severler ile buluşan Emanet dizisinin 91. Bölümü 11 Ocak Pazartesi akşamı saat 19.00’da yayınlanacak. Emanet 91. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet son bölüm özeti Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde, koğuşunda hain bir pusuya düşen Yaman Kırımlı, güvendiği biri tarafından arkasından şişlenmiş ve hayati tehlike ile yüz yüze gelmişti. Dizinin 91. Bölümünde Yaman Kırımlı’nın akıbeti ekranlara gelecek. Çok kan kaybeden ve hastanede yaşam mücadelesi veren Yaman’ın hayata nasıl tutunacağı sorusu 91. Bölümde yanıt bulacak. Seher ise Yaman’ı bir an olsun yalnız bırakmayacak. Yusuf, amcası Yaman’ı merak edip Seher’e soracak ve onun üzgün halini görüp bunun sebebini anlamaya çalışacak. Diğer taraftan, bir iftira sonucu hapse giren Yaman’ın aleyhinde tanıklık eden kişi polise yeni bir ifade verecek. Dizinin heyecanla beklenen 91. Bölümünde akıldaki tüm sorular yanıt bulacak. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 11 Ocak 2021 Pazartesi tanıtımı ekranlardaki yerini aldı.

EMANET 91. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM KANAL 7

Emanet 91. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 91. Bölümünde Yaman, verdiği hayatta kalma mücadelesi ile diziye damga vuracak. Beklemediği yerden darbe alan ve ağır yaralanan Yaman, hastanede ölümle yüz yüze gelecek. Seher ise Yaman’ın hayatta kalabilmesi için canını dişine takacak.

EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 11 OCAK PAZARTESİ

Emanet son bölüm özeti fragmanı olan 11 Ocak Pazartesi tanıtımı yayına girdi. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımın yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak.