Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 19.00’da ekranlara gelen Türk yapımı Emanet dizisinin 92. Bölümü 12 Ocak Salı akşamı yayınlanacak. Emanet 92. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet son bölüm özeti Kanal 7 ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 92. Bölümünde Yaman, Seher’e verdiği kahve sözünü tutacak ve birlikte kahve içecekler. Yaman, Seher’in de yardımı ile yıllardır aradığı bir sorunun yanıtını bulacak. Diğer taraftan ise hiç istemediği halde Melisa’ya yardım etmek durumunda kalan Ali, bu yüzden Kiraz karşısında zor durumda kalacak. Oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı Türk dizisi 92. Bölümü ile yayında olacak. Emanet dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Emanet 12 Ocak Salı tanıtımı yayınlandı.

EMANET 92. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – EMANET YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Emanet 92. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 92. Bölümünde Seher ve Yaman birlikte sakin bir ortamda kahve içecekler. Bu buluşma Yaman’ın aklındaki sorulara cevap aradığı bir buluşma olacak.

EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – EMANET 12 OCAK 2021 SALI FRAGMANI ÖZETİ

Emanet son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Emanet 12 Ocak 2021 Salı fragmanı özeti ekranlara geldi. Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.