Emanet 93. Bölüm fragmanı özeti olan 13 Ocak 2021 Çarşamba tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Yaman’ın Seher’e verdiği sonsuzluk işareti, itiraf edemediği duygularının da açığa çıkmasını sağlayacak. Diğer taraftan ise Yaman ve Seher geçmişleri ile yüzleşecekler. Bu yüzleşmenin onları yakınlaştırıp yakınlaştırmayacağı ise 93. Bölümde ortaya çıkacak. Zuhal ise Seher ile uğraşmaya ve onun o evde yerinin olmadığını söylemeye devam edecek. Seher gözünün zenginlikte olmadığını, zenginliğinin Yusuf olduğunu dile getirecek. Diğer taraftan Melisa’yı elinde çiçeklerle Ali’nin yanında gören Kiraz, bu duyguyla ondan hiç beklenmeyecek hamleler yapmaya başlayacak.

EMANET 93. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Emanet 93. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 93. Bölümünde Selim, Yaman’ı baş başa konuşmak için bir yere çağıracak ve bu görüşmeden Seher’in haberinin olmamasını isteyecek. İkbal ve Zuhal ise Seher’e karşı yeni planlarını hayata geçirecekler.

EMANET DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI KANAL 7’DE 13 OCAK 2021

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 ekranlarında Çarşamba akşamı saat 19.00’da yayınlanacak. Karamel Yapım tarafından çekilen dizinin set çekimleri Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yapılıyor.