Emanet 94. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 94. Bölümü 14 Ocak 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesi Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Bir tarafta Seher, diğer tarafta Yaman Kırımlı var. İki ayrı dünyanın insanını aşk buluşturacak. Geceyle gündüzün mücadelesinde kazanan aşk olacak. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın yüreklere dokunan öyküsünde yine hüzün, gözyaşı ve umutsuzluk var. İkbal ve Zuhal, Seher’e karşı yeni planlar yaparken, Yaman Kırımlı da zor bir durumla karşı karşıya kalacak. Emanet dizisinin son bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek.

EMANET 94. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Emanet 94. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Türk yapımı Emanet dizisinin çekimleri Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yapılıyor ve dizi Karamel Yapım tarafından çekiliyor.

EMANET 14 OCAK 2021 PERŞEMBE FRAGMANI ÖZETİ

Emanet 14 Ocak 2021 Perşembe fragmanı özeti yayına girdi. Başak Yazı Odası’nın senaryosunu yazdığı dizinin hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri yer alıyor.