Emanet 95. Bölüm özeti fragmanı olan 15 Ocak 2021 Cuma tanıtımı yayınlandı. Dizinin 95. Bölümünde Seher, annesinin fotoğrafını tamir ettiren Yaman’a minnettar olacak. Seher ve Yaman arasındaki yakınlık Nadire’nin gözünden kaçmayacak. Nadire’nin Seher’e söyleyecekleri ise bugüne kadar hiç dillendirilmemiş konuları açığa çıkaracak. İkbal ise Seher’e karşı daha da bilenecek ve oyunun kurallarını tamamen değiştireceğini söyleyecek. Zuhal de ona destek verince Seher’e karşı yeni bir plan hazırlayacaklar. Yaman Kırımlı’nın iş toplantısı evde yapılacak ve Seher o toplantıya katılanlara hizmet edecek. Bu duruma oldukça bozulan Yaman ise Seher’i korumak için hamle yapacak. Diğer taraftan, Seher’in adına bir ev kiralandığını öğrenen İkbal, bu evin neden kiralandığını anlamaya çalışacak. Seher ve Yaman arasındaki yakınlaşma ise artık yeni bir boyuta taşınacak. Diğer taraftan, Ali’yi kıskandığı gerçeği Kiraz’ı zor durumda bırakacak. Ancak Kiraz, büyük şokunu Melisa ile konuştuktan sonra yaşayacak.

EMANET 95. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Emanet 95. Bölüm özeti fragmanı olan 15 Ocak tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’in annesinin fotoğrafını tamir ettirince Seher’in minnettarlığı ile karşılaşacak. Bu sürpriz karşısında çok duygulanan Seher’in ne yapacağı ise 95. Bölümde ortaya çıkacak.

EMANET YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin 95. Bölümünde İkbal ve Zuhal, Seher’e karşı yeni bir hamle yapacaklar. Seher’i Yaman’ın gözünden düşürmek için onu hizmetçi karakterine sokacaklar ancak Yaman, Seher’i yine koruma altına alacak.

Emanet dizisi nerede çekiliyor 2021