Emanet 96. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 96. Bölümü 18 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde Seher, annesinin fotoğrafını tamir ettirdiği için Yaman’a minnet duymuş ve ne kadar mutlu olduğunu kelimelere de dökerek Yaman’a teşekkür etmişti. Yaman ise onarılabilecek şeyler için birbirlerine teşekkür etmeye gerek olmadığını söylemişti. Yaman ise Seher’in çocukluk fotoğrafına bakarak hayallere dalmıştı. Diğer taraftan İkbal, Seher’i hafife aldığını söyleyerek, bundan sonra ipleri eline alacağını ve her şeyi kendisinin kontrol edeceğini dile getirmişti. Zuhal de bu konuda İkbal’e destek vererek yanında olduğunu söylemişti. Daha sonra Zuhal Yaman’ın yanına gelerek toplantı için çıkmaları gerektiğini söylemiş, Yaman ise toplantıya katılacak olanların eve gelmesini söyleyerek, evde bunun için bir hazırlık yapılmasını istemişti. Fırsattan istifade eden Zuhal ise herkesin işinin olduğunu söyleyerek Seher’i hizmet ettirmeye çalışmıştı. Bu duruma çok bozulan Yaman ise duruma müdahale etmişti. Türk yapımı Emanet dizisinin heyecanla beklenen 96. Bölümünde ise önemli gelişmeler yaşanacak.

Emanet 96. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 96. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde İkbal harekete geçmiş ve Seher’le ilgili geniş çaplı bir araştırma yapılmasını istemişti. Bu araştırmanın sonunda ise bir ev adresine ulaşmış ve evde gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyememişti. İkbal’in bu konuda daha da ileri gitmesi ve Seher’in hayatına dair tüm detayları öğrenmesi bekleniyor.

Emanet 18 Ocak 2021 Pazartesi fragmanı özeti izle

Emanet 18 Ocak 2021 Pazartesi fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin bir önceki bölümünde Ali ile Kiraz arasında dillendirilmeyen bir mesafe ortaya çıktı. Kiraz, Ali’den giderek uzaklaşmaya ve yalnızlaşmaya başladı. Bu durumu görenler ise Kiraz’daki bu değişikliğin sebebini anlamaya çalıştı.

Emanet dizisi oyuncuları isimleri