Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Emanet dizisi 96. Bölümü ile Pazartesi akşamı saat 19.00’da yayında olacak. Emanet 96. Bölüm özeti olan 18 Ocak 2021 Pazartesi fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin yayınlanan son sahnesinde, Seher gelen misafirini uğurlamak için birlikte dışarı çıktığında, misafir, Yaman ile Seher’i birbirine çok yakıştırmıştı. Seher’in Yaman hakkındaki övgü dolu sözlerini onaylayan misafir, yaşanacak büyük aşkı işaret etmiş ve ikilinin uyumundan söz etmişti. Emanet dizisinin 96. Bölümünde ise Seher, Yaman’ın bu konuşmayı duyup duymadığını merak edecek. Zuhal ise artık Seher’e tahammül edemediğini İkbal’e söyleyecek ve onu evden göndermeleri gerektiğini dile getirecek. İkbal ise her şeyin geçeceğini, bombanın pimini çekeceğini vurgulayacak. Zuhal ise Seher’i elleriyle boğmak istediğini kaydedecek. Buna itiraz eden Zuhal, böyle bir hareketin ardından Yaman’a veda edeceğini söyleyecek. Emanet dizisinin 96. Bölümü yine büyük heyecanın olacağı sahneleri ile ekranlarda yerini alacak.

Emanet 96. Bölüm özeti izle

Emanet 96. Bölüm özeti olan yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin 96. Bölümünde Yaman, Seher ile duydukları hakkında konuşmak isteyecek. Seher ise bu istek karşısında önce şaşıracak, sonra ise durumu kurtarmaya çalışacak. Türk yapımının 96. Bölümünde İkbal ise Seher’e karşı büyük bir hamle yapmaya hazırlanacak.

Emanet 18 Ocak 2021 Pazartesi fragmanı özeti izle

Emanet 18 Ocak 2021 Pazartesi fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Emanet dizisinin yeni bölümünde Yaman, Seher’e karşı hissettiği duyguları daha net cümlelerle ifade etmeye başlayacak. Karamel Yapım tarafından çekimlerine Kocaeli’nin Darıca ilçesinde devam edilen Emanet dizisi, bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü olarak hafta içi her gün dizi severlerle buluşmaya devam edecek.

Emanet dizisi oyuncuları Kanal 7

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman)

Sıla Türkoğlu (Seher)

Berat Yusuf Özkan (Yusuf)

Gülderen Güler (Kiraz)

Melih Özkaya (Ali)

Gülay Özdem (İkbal)

Hilal Yıldız (Zuhal)

Emanet dizisi nerede çekiliyor?