Emanet 97. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 19 Ocak 2021 Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 97. Bölümünde İkbal’in planları sonuç verecek ve sosyal hizmetler Yusuf’u almak için harekete geçecek. Yusuf ise gitmemek için direnecek ve amcası ile teyzesinin duruma müdahale etmesini isteyecek. Yaman, bu gelişme karşısında öfkeden deliye dönecek. Bu ihbarı kimin yaptığının öğrenilmesini isteyen Yaman Kırımlı, ihbarı yapanın peşine düşecek. Yaman, kendilerine bu acıyı çektirenlerden bizzat hesap soracağını dile getirecek. Seher ise bu yeni gelişme ile adeta yıkılacak. Yaman’ın bu duruma bir çözüm üretmesini bekleyen Seher, gözyaşlarına hakim olamayacak. Yaman ise bu süreçte Seher’i teselli etmeyi sürdürecek. Diğer taraftan Zuhal, Seher’le hesaplaşmak için fırsat kollayacak ancak İkbal onu engelleyecek ve tüm planlarını berbat edeceğini kaydedecek. Zuhal’in basit kıskançlıkları yüzünden tüm plana engel olmasına izin vermeyeceğini söyleyen İkbal, Zuhal’i engellemeye devam edecek. Sosyal hizmetlerden gelen yetkililer ise vasilik şartlarının ihlal edildiğini söyleyip, bu durumda Yusuf’u sosyal hizmetler bünyesine alacaklarını söyleyecek.

Emanet 97. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Emanet 97. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Bu yeni gelişme karşısında büyük üzüntü yaşayan Seher, yeğeni Yusuf’un kendisinden alınacağı korkusu ile gözyaşlarına boğulacak. Yusuf ise teyzesine Yaman amcası ile birlikte kaçmaları gerektiğini söyleyecek. Yaman Kırımlı’nın yeğenini korumak için neler yapacağı 97. Bölümde ortaya çıkacak.

Emanet 19 Ocak 2021 Salı özeti fragmanı izle

Emanet 19 Ocak 2021 Salı özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp koruyan Seher ile Yaman Kırımlı’nın yüreklere dokunan hikayesi hafta içi her gün saat 19.00’da ekranlara gelmeye devam edecek.