Emanet dizisinin yapım ve çekim detayları araştırılıyor. Emanet dizisi Nana kimdir, Emanet dizisi yeni oyuncuları isimleri, Emanet dizisi hangi kanalda oynuyor ve Emanet dizisi konusu ne sorularının yanıtları merak ediliyor. Emanet dizisinin projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait. Dram ve romantik türlerinde ekranlara gelen dizinin senaryosunu Başak Yazı Odası hazırlıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen Serkan Mut oturuyor.

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Nana Stambolishvili, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, Oğuz Yağcı, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz Biçer ve Mehmet Ali Aslan rol alıyor. Üçüncü sezonu ile ekranlara gelen dizinin yapımcısı Nazmiye Yılmaz, yapım şirketi Karamel Yapım ve dizi 55-60 dakikalık bölümleri ile ekranlara onwin geliyor. İlk bölümü 7 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan dizi, televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Emanet dizisi konusu ne?

Emanet dizisinde, Seher’in ölümünden sonra Yaman ve Yusuf yeni bir hayata başlıyor. Seher’in ölümünün ardından derin bir yasa bürünen Yaman ve Yusuf’un sessizliğe gömülen hayatı ekranlara geliyor. Bir yanda mutluluğu yakaladığını düşünürken tüm hayatı tepetaklak olan Yaman, diğer yanda annesinden sonra sığındığı tek liman teyzesini de kaybeden minik Yusuf var. Seher’in ölümünden sonra Yusuf içine kapanıyor. Bir yandan ölen karısının yasını tutan Yaman diğer yandan da biricik yeğenini yeniden güldürmek istiyor. Fakat Yaman’ın bulduğu çözümler hiçbir işe yaramıyor. Yaman yeğeninin tekrar eskisi gibi olması için birçok yol deniyor. Bir gün konağa bir yabancı geliyor. Bir anda hayatlarına giren bu yabancı Yaman ve Yusuf’un hayatını nasıl etkileyecek? Kalbini tüm dünyaya kapatan Yusuf’un yüzü yeniden gülecek mi? soruları yeni bölümde yanıt bulacak. Yaman ve ağabeyinin katilini arayan Nana’nın hikayesi dizi severlerin beğenisine onwin giriş sunulacak.

Emanet dizisi hangi kanalda oynuyor?

Emanet dizisi Kanal 7 kanalında oynuyor. Emanet dizisi hafta içi her akşam saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciler ile buluşuyor.

Emanet dizisi Nana kimdir?

Emanet dizisinde Nana karakterine hayat veren oyuncu Nana Stambolishvili’dir. Aslen Batumlu, Gürcü model, tasarımcı, dansçı ve oyuncu olan Nana Nanuka Stambolishvili’in kendisine ait Kartveli Nana isimli giysi markası var.

Emanet dizisi oyuncuları isimleri

  • Yaman Kırımlı - Halil İbrahim Ceyhan
  • Nana Yahyaoğlu - Nana Stambolishvili
  • Yusuf Kırımlı - Berat Rüzgar Özkan
  • Ali - Melih Özkaya
  • Nedim - Oğuz Yağcı
  • Cenger - Ömer Gecü
  • Adalet - Binnaz Ekren
  • Neslihan - Zeynep Naz Biçer
  • İbrahim Adnan - Mehmet Ali Aslan
  • Karanfil (Kara) - Özge Ağyar
  • Kirpi - Volkan Yıldırım

Emanet dizisi oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Sultan Hala - Ferda Işıl, Volkan - Halit Erman Ersoy, İdris Yahyaoğlu - Merdan Kardan, Burhan Ökmen, Semra - Hülya Aydın, Duygu - İpek Arkan, Yasemin (Gölge) - Seda Dadaşova ve Aynur - Sevda Karabulut.