Kanal 7’nin sevilen Türk yapımı Emanet dizisinin çekim yeri ve detayları merak ediliyor. Emanet dizisi nerede çekiliyor? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. Başrollerini Yaman rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher rolü ile Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri yer alıyor.

Karamel Yapım tarafından çekilen dizinin hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait ve yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ile Taner Tunç oturuyor. İlk çekimleri İstanbul’un Çekmeköy ve Beykoz ilçesinde başlayan dizinin yeni bölümlerinin nerede çekildiği araştırılıyor. Senaryosu Başak Yazı Odası tarafından hazırlanan dizi başarılı oyuncuları, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile masterbetting hafta içi her gün Kanal 7’de yayınlanıyor.

Emanet dizisi nerede çekiliyor?

Emanet dizisi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekiliyor. Dizinin çekimleri için Darıca’nın ve Kocaeli’nin farklı noktalarında çekim setleri kuruluyor. Darıca, Kocaeli’nin en kalabalık üçüncü ilçesidir. Nüfus yoğunluğu açısından ise en kalabalık ilçesi olma özelliğini korumaktadır.

Emanet dizisinin çekildiği ev nerede?

Emanet dizisinin çekildiği ev Kocaeli’nin Darıca ilçesindedir. Yaman Kırımlı’nın evi olarak bilinen ev Darıca ilçesinde bulunuyor ve dizinin çekimlerinin büyük bölümü de bu evde ve çevresinde yapılıyor.