Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı 104. Bölüm özeti olan 28 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı) ve Sıla Türkoğlu (Seher) isimlerinin başrolleri paylaştığı Türk yapımının oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) yer alıyor. Ayhan Özen ve Taner Tunç tarafından yönetilen dizinin projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait. Başak Yazı Odası dizinin senaryosunu hazırlıyor. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekilen dizi, başarılı oyuncuları, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile hafta içi her gün saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan dizi, aşk sahneleri ile yürekleri ısıtıyor. Destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyor ve duygusal sahneleri ile kalplere dokunuyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın dokunaklı hikayesi 104. Bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor.

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı izle

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 28 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı yayınlandı. Dizinin son bölümünde İkbal’in evliliği engellemek için neler yapacağı sorusu yanıt bulacak.

Emanet 104. Bölüm özeti fragmanı izle son bölüm

Emanet 104. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Kanal 7’de yayınlanan dizinin 104. Bölümü dizi severleri yine ekran başına kilitleyecek.