İzleyenleri ekran başına kilitleyen Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında aynı heyecanla sürüyor. Emanet son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 55. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin ve dizinin sosyal medya sayfaları aracılığı ile paylaşıma açıldı. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet dizisi sürükleyici hikayesi ile hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında saat 19.00’da başlıyor. Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesi ve senaryosu Nazmiye Yılmaz’a ait. Emanet dizisinin oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem isimleri var ve sevilen dizi 55. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Emanet dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Emanet 20 Kasım fragmanı özeti ve tanıtımına dair detaylar haberimizde yer buluyor.

EMANET SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – EMANET 20 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 20 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Bir emanetle değişen hayatların öyküsünde, anne ve babasız kalan Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın yüreklere dokunan hikayesi ekranlara taşınıyor.

EMANET 55. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

EMANET 55. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – EMANET YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Emanet 55. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayınlandı. Seher ve Yaman’ın mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor.