Ekranların en çok izlenen Türk yapımları arasında yer alan Emanet dizisi 101. Bölümü ile yayına girecek. Pazartesi akşamı saat 19.00’da yayınlanacak bölüm yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimlerine devam edilen ve Karamel Yapım tarafından çekilen dizinin son bölümlerine Yaman ile Seher’in yakınlaşması damga vurmuştu. Duygusal konuşmalar yapan ve birbirine yakınlaşan ikili, romantik anlar yaşamıştı. İkbal ve Zuhal ise ikiliyi birbirinden uzaklaştırmak için yeni planlarını devreye sokmuş ve sosyal hizmetlerin Yusuf’u götürmesi için ihbarda bulunmuştu. Heyecanın eksik olmadığı dizinin 101. Bölümü çok konuşulacak sahneleri ile 25 Ocak akşamı yayında olacak. Yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ile Taner Tunç’un oturduğu dizinin hikayesi ise Nazmiye Yılmaz’a ait. Emanet yeni bölüm fragmanı 101. Bölüm özeti yayına girdi.

Emanet yeni bölüm fragmanı izle

Emanet yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı yapımın senaryosunu Başak Yazı Odası hazırlıyor.

Emanet 101. Bölüm özeti izle

Emanet 101. Bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan dizi, aşk sahneleri ile kalpleri ısıtıyor ve duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunuyor.

Emanet 25 Ocak 2021 Pazartesi özeti fragmanı

Emanet 25 Ocak 2021 Pazartesi özeti fragmanı ekranlara geldi. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp koruyan Seher ve Yaman’ın hikayesi Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanıyor.