Emanet yeni bölüm fragmanı 102. Bölüm özeti olan 26 Ocak 2021 Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 102. Bölümünde Seher, Yaman Kırımlı’dan evlenme teklifi almasının ardından onunla konuşacak ve ona hiç kimseye güvenmediği kadar güvendiğini söyleyecek. Ücra bir köyde kimseyi görmeden onunla yıllarını geçirebileceğini söyleyen Seher, konakta kalması gerekiyorsa bunu da yapabileceğini kaydedecek. Olup bitenleri adım adım takip etmeye çalışan İkbal ise Yaman’ın yeni planlarını öğrenmek için harekete geçecek. Daha sonra Yaman ve Seher el ele konağa birlikte gelecekler. İkbal ve Zuhal bu görüntü karşısında büyük şaşkınlık yaşarken Ziya ise bu gelişmeye oldukça sevinecek. Zuhal bu gelişmenin ardından yine çıldıracak. İkbal bile Zuhal’i sakinleştiremeyecek. Yaman ve Seher daha sonra birlikte nikah dairesine gitmek için evden hareket edecekler. İkbal’in Yaman ve Seher’i engellemek için ne gibi bir plan yapacağı sorusu ise Emanet dizisinin 102. Bölümün yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı 102. Bölüm özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı 102. Bölüm özeti ekranlara geldi. Dizinin Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak bölümünde heyecan tavan yapacak. Yaman ve Seher, Yusuf için evlilik kararı alırken, Zuhal için bu bardağı taşıran son damla olacak. İkbal ise ikilinin evlenmemesi için yine harekete geçecek.

Emanet 26 Ocak Salı özeti son bölüm fragmanı izle

Emanet 26 Ocak 2021 Salı özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan (Yaman) ve Sıla Türkoğlu’nun (Seher) paylaştığı yapımın oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) yer alıyor.