Kanal 7’nin sevilen Türk yapımı Emanet dizisi 105. Bölümü ile ekranlarda olacak. Emanet yeni bölüm fragmanı 105. Bölüm özeti olan 29 Ocak Cuma tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Seher’in istenmesi sahneleri ekrana gelmişti. Zuhal ise gözünü karartmış ve eski bir tanıdığından yardım talep etmişti. Yaman Kırımlı ile Seher’in karşı karşıya kalacağı tehlikenin boyutu yeni bölümde ortaya çıkacak. İkbal’in planlarının sonucu ve Zuhal’in neler yapacağı sorusu da 105. Bölümde yanıt bulacak. Çekimlerine Kocaeli’nin Darıca ilçesinde devam edilen dizinin son bölümünde birçok soru yanıt bulacak. Seher’in Seher Kırımlı olmak yolundaki heyecanı giderek artacak. Yusuf için ortaya çıkan bu evlilik, gittikçe gerçeğe dönüşecek. Başarılı oyuncuları, sürükleyivi hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile Emanet dizisi hafta içi her gün saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında dizi severler ile buluşmaya devam edecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 29 Ocak Cuma

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 29 Ocak Cuma tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Halil İbrahim Ceyhan (Yaman) ve Sıla Türkoğlu’nun (Seher) başrolleri paylaştığı yapımın oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) yer alıyor.

Emanet 105. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm

Emanet 105. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Karamel Yapım tarafından çekilen ve Başak Yazı Odası’nın senaryosunu hazırladığı dizinin projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait.