Emanet yeni bölüm fragmanı 110. Bölüm özeti olan Emanet 5 Şubat Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’i her zaman koruyacağını, artık korkmaması gerektiğini söyledi. İkbal yeni planını devreye soktu. Zuhal’i Yaman’a gönderdi. Zuhal, Seher ile Selim’i bir arada gördüğünü Yaman’a söyledi. Bu haberi alan Yaman oldukça şaşırdı. Büyük güne hazırlanan Seher makyaj yaptırdı. Seher’i gören Yaman ona hayran oldu ve gözlerini ondan alamadı. Yaman Kırımlı, Seher ile konuştu ve neden kendisine haber vermeden dışarı çıktığını, arabalardan birini neden kullanmadığını sordu. Emanet dizisinin 110. Bölümünde ise bu gelişmelerin ardından yaşanacaklar izleyicilerle buluşacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı 5 Şubat Cuma özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı olan Emanet 5 Şubat özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan (Yaman) ve Sıla Türkoğlu’nun (Seher) paylaştığı dizi, başarılı oyuncuları, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile hafta içi her gün yayınını sürdürüyor.

Emanet 110. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet 110. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, İkbal’in planlarının varacağı sonuç, Selim’in Seher’e nasıl yaklaşacağı, Yaman’ın Seher’e söyleyecekleri ve çaresiz kalan Seher’in nasıl davranacağı soruları yanıt bulacak. Mutluluğa giderken büyük bir mutsuzlukla karşılaşma ihtimali de olan Seher, arkasından çevrilen bu oyunların farkına varabilecek mi sorusu yeni bölümlerde cevap bulacak.