Emanet yeni bölüm fragmanı 111. Bölüm özeti olan Emanet 8 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde İkbal, kötü planlarına devam etti. Seher’i Yaman’ın gözünde ve kalbinde bitirmek için Selim’i devreye sokmaya çalıştı. Seher’e aşık olan ve onu sonsuza kadar kaybedeceğini düşünen Selim ise İkbal’in planına dahil olmaya karar verdi. Diğer taraftan eve bir anda gelip Seher’i şaşırtan Ela, Yaman Kırımlı ile Seher’in ilişkisinin detaylarını öğrenmeye çalıştı. Seher’i sıkıştıran Ela, birbirlerine nasıl aşık olduklarını sordu. Emanet dizisinin yayınlanan son bölümünde Seher ile Yaman arasında duygusal bir yakınlaşma oldu. Zuhal ise Seher’den bir an önce kurtulmak için İkbal’in planını devreye sokmasını bekledi. Emanet dizisinin 111. Bölümünde heyecan verici yeni gelişmeler dizi severlerle buluşacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti 8 Şubat Pazartesi izle

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 8 Şubat Pazartesi tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Emanet dizisinin yeni bölümünde izleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Senaryosu Başak Yazı Odası tarafından hazırlanan dizinin projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait.

Emanet 111. Bölüm fragmanı son bölüm özeti izle

Emanet 111. Bölüm fragmanı son bölüm özeti yayınlandı. Emanet dizisinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız yer alıyor.

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı) kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, evli mi?