Emanet yeni bölüm fragmanı 116. Bölüm özeti olan Emanet 15 Şubat Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 116. Bölümünde Yaman Kırımlı, yeğeni Yusuf’a bir masal anlatacak. Masalda yer alan devin, hayatı boyunca yalnız yaşadığını söyleyen Yaman, prenses gelince ise ne yapacağını, nasıl davranacağını ve nasıl konuşacağını bilemediğini söyleyecek. Yusuf ise devin artık yalnız olmadığını, yanında prensesin ve küçük çocuğun olduğunu söyleyecek. Ziya da Yaman ile konuşup onun artık bambaşka bir adam olduğunu, bakılınca değişimin anlaşıldığını söyleyecek. Bunun ise Seher sayesinde gerçekleştiğini dile getirecek. Ziya, Seher’in huzuru getirdiğini kaydedecek. Emanet dizisinin 116. Bölümünde nikah hazırlıklarına devam edilecek. Tüm ayrıntıları düşünen Yaman, hiçbir eksik olmaması için çabalayacak. Seher ise bunun gerçek bir nikahtan farkı olmadığını söyleyecek. Yaman ise Seher’e duygularını açmakta yine zorlanacak. Emanet dizisinin yeni bölümüne Yaman ile Seher’in duygusal anları damga vuracak. İkbal ve Zuhal ise yeni planlarla yine Seher’i zor durumda bırakmaya çalışacaklar. Emanet dizisinin son bölümü olan 116. Bölümü Pazartesi akşamı saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 116. Bölümünde Yaman, Yusuf’a güzel bir masal anlatacak. Bir dev, prenses ve bir çocuğun masalında her şey mutlu sonla bitecek. Konakta ise yine entrikalar, kıskançlıklar ve kötü planlar devrede olacak. Emanet dizisinin son bölümünde İkbal’in yeni planı ortaya çıkacak.

Emanet 116. Bölüm fragmanı özeti izle 15 Şubat Pazartesi

Emanet 116. Bölüm fragmanı özeti olan 15 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Halil İbrahim Ceyhan ve genç oyuncu Sıla Türkoğlu’nun başrolleri paylaştığı Türk yapımının oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Tolga Pancaroğlu (Ziya), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) yer alıyor.

Emanet dizisi nerede çekiliyor?

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisi Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekiliyor. Darıca, Kocaeli’nin en kalabalık üçüncü ilçesidir.