Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 19 Şubat Cuma Emanet 120. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Emanet dizisinin 120. Bölümünde heyecan yine doruğa çıkacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde günlerdir beklenen nikah gerçekleşti. Yaman Kırımlı ve Seher nikah memuruna şahitler huzurunda evet dediler ve karı koca oldular. Formalite olarak başlayan evlilik oyununun gerçeğe dönüşmesi ise önümüzdeki bölümlerde izleyiciler ile buluşacak. Birbirine çok yakıştırılan çiftin karşılaşacakları zorluklar, hem aşklarını hem de evliliklerini sınayacak. Dizinin son bölümünde İkbal yenilgiyi kabul etti ve evliliğe engel olamadıklarını söyledi. Kayıp dosya ortaya çıkmazken, Seher artık Kırımlı ailesinin resmi bir ferdi oldu. Emanet dizisinin ilk bölümlerinde Yusuf için büyük bir mücadeleye girişen ikili, şimdi Yusuf için evlenmeye karar verdi. Birbirine derin hisler besleyen Yaman ve Seher’in dillere destan aşkları, önümüzdeki haftalarda da çok konuşulacak. Emanet dizisinin yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaya devam edecek. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun başrollerde olduğu Türk yapımı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız yer alıyor.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severlerle buluştu. Dizinin son bölümleri durağan geçerken, bundan sonraki bölümlerin hızlanması bekleniyor. Özellikle Yaman ve Seher’in uzun bakışmaları dizinin büyük bir bölümünü kaplıyor. İkilinin birbirine karşı hissettiği aşkın derinliğini yansıtmaya çalışan yönetmenler, bu konuda yüzlerce eleştiri aldılar. Dizinin çok yavaş ilerlediğini düşünen izleyiciler, temponun artmasını ve daha sağlam bir kurgunun yapılmasını bekliyor.

Emanet 120. Bölüm fragmanı özeti izle 19 Şubat Cuma

Emanet 120. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet 19 Şubat 2021 Cuma fragmanı özeti yayınlandı. Emanet dizisinin 120. Bölümünde cevap arayan birçok soru yanıt bulacak. Yeğenleri Yusuf için her şeyi göze alan Yaman Kırımlı ve Seher, artık evli bir çift olarak yollarına devam edecek. Zuhal ve İkbal ise yine kötülüklerini sürdürecek. Onlara Selim’in de yardım edip etmeyeceği sorusu Emanet dizisinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak.

Emanet dizisi Seher kimdir? Sıla Türkoğlu kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kimdir, burcu ne?