Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 19 Şubat Cuma Emanet 120. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 ve Türk yapımı tarafından paylaşıldı. Emanet dizisinin yeni bölümünde nikah serüveni sona erecek ve Yaman ve Seher resmen evlenmiş olacak. Seher artık Seher Kırımlı olarak anılmaya başlayacak. İkilinin önünde artık bambaşka bir hayat olacak. Yaman ve Seher’in bu hayata uyum sağlamaları zannettiklerinden daha zor olacak. Emanet dizisinin 120. Bölümünde ikili odalarına çekilecekler. Daha sonra diğer odaya geçecekler ve Seher, Yaman’a koltuğu göstererek, kendisinin orada uyuyabileceğini söyleyecek. Yaman Kırımlı ise buna itiraz edecek ve ayrı odalarda kaldıklarının anlaşılması sonucunda planın ortaya çıkabileceğini dile getirecek. Daha sonra Seher, gelinliğini çıkaramayacak ve Yaman’dan yardım isteyecek. Yaman Kırımlı, Seher’in gelinliğini çıkarmasında yardım edecek. Zuhal ise içinde bulunduğu duruma isyan edecek. “Hepsini kaybettim şimdi. Hiçbir şeyim kalmadı. Burada entrikaya battım ben. Soluk alamıyorum artık. Resmen Yaman’a, beni hiç istemeyen bir adamın kucağına ittin beni” sözleri ile ablasına haykıracak. Emanet dizisinin 120. Bölümünde Yaman ve Seher Kırımlı aynı yatakta uyuyacaklar. Seher uykusunda kollarını Yaman’a atacak. Uyanık olan Yaman ise bu durumdan oldukça memnun olacak. İkiliyi bekleyen yeni zorluklar ise Emanet dizisinin yeni bölümlerinde izleyiciler ile buluşacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 19 Şubat Cuma

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 19 Şubat Cuma tanıtımı yayına girdi. Yaman ve Seher tüm olumsuzluklara, engellemelere, entrikalara ve planlara rağmen evlenmeyi başaracak. Yeni hayatlarında onları nelerin beklediği ise büyük sürprizlerle ortaya çıkacak. Emanet dizisinin yeni bölümünde herkesin heyecanla beklediği sahneler ekranlarda yerini alacak. Çift mutlu bir başlangıç yapacak.

Emanet 120. Bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Emanet 120. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Türk yapımı dizinin 120. Bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da yayında olacak. Büyük bir hayran kitlesinin dikkatle izlediği dizinin 120. Bölümüne Seher ve Yaman’ın aynı yatakta uyuması damga vuracak. Başarılı oyuncuları, sürükleyici öyküsü ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile yayında olan dizinin 120. Bölümünde Zuhal’in ablasına isyanı ekranlara gelecek.

Emanet dizisi nerede çekiliyor 2021