Kanal 7’nin çok izlenen yapımlarından olan Emanet dizisi 151. Bölümü ile ekranlarda olacak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 5 Nisan Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Seher, kahvaltı masasında Yaman ile ilgili önemli tespitlerde bulunacak. Ziya ile konuşan Seher, Yaman’a bakarak, “Bazı insanlar alışkanlıklarından kolay vazgeçemez Ziya abi. Kendi inandığı doğrusundan başka bir doğru olduğunu kabul etmez” diyerek Yaman’ın gözlerinin içine bakacak. İkbal ve Zuhal ise yine Seher’i zor durumda bırakmak için plan kurmaya devam edecek. Zuhal ile konuşan İkbal, “bizim masum varoş, Yusuf ile birlikte kaçmak için sahte kimlik işine girmiş” diyecek ve bu işin peşine düşecek.

Emanet 151. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin büyük bir ilgiyle beklenen 151. Bölümünde Seher, “Yusuf için yapmam lazım” diyerek planını harekete geçirmeye çalışacak. Seher, bunun için Yaman Kırımlı ile de konuşacak. Yaman’a ne söyleyeceği ve alacağı cevap 151. Bölümde izleyicilerle buluşacak. Büyük heyecanın yaşanacağı bölümde Seher yine gözyaşı dökmeyi sürdürecek.

Diğer taraftan konağa Seher Kırımlı adına bir posta gelecek ve İkbal, kendisini Seher olarak tanıtıp postayı alacak. Gelen zarfı hemen Yaman’a yetiştiren İkbal, Seher’in zor bir durumda kalmasını sağlamaya çalışacak. Bu konuda başarılı olup olmayacağı yeni bölümde belli olacak.

sıla türkoğlu (seher kırımlı)

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Seher, Yaman’ın değişmez karakterine vurgu yapacak ve kendi bildiği doğrularla yaşadığını söyleyip bunun yanlış olduğuna işaret edecek. Yaman’a karşı sözünü esirgemeyen Seher, Yusuf için ise planlarını devreye sokacak.

Emanet 151. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi 151. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Kötülüklerine bir süre ara veren ve kendi derdine düşen İkbal, rotasını yeniden Seher’e çevirecek. Dedektif olayından sıyrılmayı başaran İkbal, Seher’in kimlik bulma telaşını öğrenecek ve bu durumu onun aleyhine kullanmaya çalışacak.

Emanet 5 Nisan özeti fragmanı Pazartesi

Emanet dizisi 5 Nisan 2021 Pazartesi özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız rol alıyor. Yapımcısı Nazmiye Yılmaz olan dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ile Serkan Mut oturuyor. Dizinin heyecanla beklenen 151. Bölümü Pazartesi akşamı 19.00’da yayında olacak.

halil ibrahim ceyhan