Emanet yeni bölüm fragmanı 98. Bölüm özeti olan 20 Ocak 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 98. Bölümünde Yusuf, Yaman ve Seher’e “Keşke siz annemle babam olsaydınız ama önce evlenmeniz lazım değil mi” diyecek. Seher ise evlenmek için çok özel birini, tamamlayan birini bulmak gerektiğini söyleyecek. Zuhal ise sinir krizi geçirecek ve Zuhal’le kavga edecek. İkbal’in yaptıklarının ters teptiğini söyleyen Zuhal, “Hepsi senin yüzünden, sen onları ayırmak için ne yaptıysan onlar daha da birbirine yaklaştı” diyecek. Zuhal, ikisinin o evde baş başa olduğunu, orada olacaklara engel olamayacağını söyleyecek. Daha sonra ise Yaman yeni ev için alışverişe çıkacak ve Yusuf ise yeni evi telefonun kamerası ile görüntüleyecek. Yaman’ın abisi bu görüntüleri izlerken, Zuhal de onların evde baş başa olduğunu görüp delirecek. Zuhal evi terk ederken, İkbal ona engel olmaya çalışacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı 98. Bölüm özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı 98. Bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 98. Bölümünde İkbal, Zuhal’i sakinleştirmeye çalışacak ve her şeyi mahvedeceğini söyleyecek. Zuhal ise sakin olmayacağını söyleyip artık bittiğini ve buraya kadar olduğunu dile getirecek.

Emanet 20 Ocak 2021 özeti fragmanı Kanal 7

Emanet 20 Ocak 2021 özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman ile Seher arasında sürpriz bir yakınlaşma başlayacak. Duygusal konuşmaların ardından ikili duygusal anlar yaşayacak. Yaman ve Seher’in heyecanla beklenen aşkının 98. Bölümde başlayıp başlamayacağı sorusu ise son bölümde yanıt bulacak.