Emanet yeni bölüm fragmanı 99. Bölüm özeti olan 21 Ocak 2021 tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman, Seher ve Yusuf aynı evde kalmaya başlayacak. Sabah kahvaltıyı birlikte yapacaklar ve Yusuf ömrü boyunca yaptığı en güzel kahvaltının bu olduğunu söyleyecek. Yusuf, ikisinin yanında olduğu için çok mutlu olduğunu kaydedecek. Zuhal ise Yaman ile Seher’in bütün geceyi baş başa geçirmesinden dolayı öfke nöbeti geçirecek ve hasta olup yataklara düşecek. İkbal ise onu teselli edip, bütün planı yaptığını, geriye sadece uygulamanın kaldığını söyleyecek. Yaman’ın engelli abisine yanlış ilaçları veren İkbal, onun psikolojik olarak çökmesine neden olacak. Yaman’ı bir an önce geri getirmek için engelli abisini kullanan İkbal’in bu planının sonuca ulaşıp ulaşmadığı ise 99. Bölümde ortaya çıkacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı 99. Bölüm özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı 99. Bölüm özeti yayına girdi. Dizinin 99. Bölümünde Ziya, kendisine verilen ilaçların her zaman kullandığı ilaçlar olmadığını söyleyecek ancak İkbal, sadece kutusunun değiştiğini, ilaçların aynı olduğu konusunda ısrar edip içmesini sağlayacak. İlaçları kullanan Ziya ise büyük bir psikolojik yıkım yaşayacak. Evdeki eşyaları kıran ve savuran Ziya, Yusuf’un gelmeyeceğini söyleyerek etrafı dağıtmaya devam edecek.

Emanet 21 Ocak 2021 Perşembe özeti son bölüm fragmanı Kanal 7

Emanet 21 Ocak 2021 Perşembe özeti son bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı ve Seher yeni evi kurmaya devam ederken, asıl evde olup bitenlerden habersiz kalacak. Yaman, Seher’i överek evi yuvaya dönüştürdüğünü söyleyip ona çiçek alacak.