Emanet yeni bölüm fragmanı 99. Bölüm özeti olan 21 Ocak 2021 tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Yayınlandığı günlerde önemli izlenme rakamlarına ulaşan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi, heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yaman Kırımlı rolü ile oyuncu Halil İbrahim Ceyhan ve Seher rolü ile oyuncu Sıla Türkoğlu’nun başrolleri paylaştığı Türk yapımının oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) yer alıyor. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan, aşk sahneleri ile yürekleri ısıtan, destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyan Emanet dizisi duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunuyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp koruyan Seher ve Yaman’ın öyküsü her geçen bölüm heyecanı yükseltiyor. 99. Bölümü ile ekranlara gelecek Emanet dizisinde Yaman Kırımlı ile Seher arasındaki yakınlaşmanın nereye varacağı sorusu yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı 99. Bölüm özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı 99. Bölüm özeti ekranlardaki yerini aldı. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekilen dizinin senaryosu Başak Yazı Odası tarafından hazırlanıyor. Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Türk yapımının yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.

Emanet 21 Ocak 2021 Perşembe özeti fragmanı izle Kanal 7

Emanet 21 Ocak 2021 Perşembe özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Bir yanda ablasının emanetini korumaya çalışan Seher, diğer tarafta ise abisinin emanetini korumak için her şeyi göze alabilecek bir adam olan Yaman var. İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün hikayesinde kazanan aşk olacak.