Kanal 7’nin ilgiyle izlenen Türk yapımı Emanet dizisi 122. Bölümü ile ekranlarda olacak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 23 Şubat 2021 Salı Emanet 122. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümünde Selim ortalığı karıştıracak. İstediğini alamayan ve ortada kalan Selim, konağa gelip İkbal’i köşeye sıkıştıracak. Tüm gerçekleri anlatacağını söyleyen Selim, 122. Bölümde heyecanı yükseltecek. İkbal ise bu Selim’in bu hareketi ile tamamen biteceğini anlayıp onu engellemek için bir şeyler yapmak için harekete geçecek. Diğer taraftan Yaman Kırımlı’nın Seher’e yeni bölümde hislerini açması bekleniyor. Seher bu konuda büyük bir bekleyiş içine girecek. İkili arasında duygusal anlar ekranlara yansıyacak. Daha sonra Yaman, Seher ile geleceklerini etkileyecek çok önemli bir konuyu konuşmaları gerektiğini söyleyecek. Yaman’ın Seher’e tam olarak ne söyleyeceği sorusu ise Emanet dizisinin 122. Bölümünde yanıt bulacak. Dizinin yeni bölümünün en önemli sahnelerinden biri de Yaman ile Zuhal arasında yaşanacak. Zuhal yine Seher’i kötülemeye çalışıp ona hakaret etmeye başlayınca Yaman artık dayanamayacak ve onu susturacak. Zuhal’in hareketlerinden bıkan Yaman Kırımlı, ona kapıyı gösterecek ve evi terk etmesini isteyecek. Bu hamle karşısında Zuhal ve İkbal’in ne yapacağı da yeni bölümde belli olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 23 Şubat Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Emanet dizisinin Salı günü yayınlanacak yeni bölümünde Selim bir hışımla konağa gelecek. İkbal’e, tüm gerçekleri Yaman’a ve Seher’e anlatacağını söyleyecek. Umduğunu bulamayan Selim, gemileri tamamen yakacak. İkbal ise bu hareket karşısında tamamen köşeye sıkışacak ve bir çıkış yolu aramaya çalışacak. Yaman ve Seher’in tüm gerçekleri öğrenip öğrenemeyeceği de dizinin yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Emanet 122. Bölüm özeti fragmanı izle

Emanet 122. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Emanet dizisinde heyecan ve tempo giderek artıyor. Tüm zorluklara rağmen formalite bir evlilik yapan Yaman ve Seher’in birbirlerine karşı giderek büyüyen aşkları ekranlara taşınıyor. Emanet dizisinin 122. Bölümünde Yaman’ın Seher’e sözleri çok konuşulacak.