Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severlerle buluşan Türk yapımı Emanet dizisi 113. Bölümü ile Çarşamba akşamı yayında olacak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 10 Şubat Çarşamba Emanet 113. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 113. Bölümünde Zuhal, Seher’e kurdukları kumpas için harekete geçecek ancak köşeye sıkışacak. Seher ve Yaman Kırımlı ise olan bitenlerden habersiz nikah hazırlıklarına devam edecek. İkbal ile Selim telefonda konuşacak ve nerede yanlış yaptıklarını tartışacaklar. İkbal, Yaman Kırımlı’yı kandırmanın zor olacağını söyleyecek. Seher ise nikaha dair her şeyi kendisinin seçtiğini, Yaman’a haksızlık yaptığını dile getirecek. Yaman, nikahın gelinlere özel olduğunu söyleyip, onun mutluluğunun daha önemli olduğunu kaydedecek. Emanet dizisinin 113. Bölümünde Yaman ve Seher ele ele nikaha doğru gidecekler. Yaman, Seher’i alnından öpecek. Dizinin son bölümü Çarşamba akşamı saat 19.00’da izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 10 Şubat Çarşamba tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 113. Bölümünde İkbal ve Zuhal hedeflerine ulaşamayacak. Seher’i bitirmek için planlar yapan ikili bu kez istediklerini elde edemeyecek. Zuhal, Seher’i tuzağa düşürmek isterken kendisi köşeye sıkışacak.

Emanet 113. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet 113. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin 113. Bölümünde Ali ve Kiraz, İbo’ya yardım etme konusunda fikir ayrılığı yaşayacak ve yine karşı karşıya gelecekler. İkilinin nasıl uzlaşacağı ise Türk yapımının 113. Bölümünde ortaya çıkacak.