Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severler ile buluşan Emanet dizisi 118. Bölümü ile yayında olacak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 17 Şubat Çarşamba Emanet 118. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Emanet dizisinin 118. Bölümünde İkbal ve Zuhal, ortadan kaybolan dosyayı bulmak için çırpınmaya devam edecek. Yaman Kırımlı ve Seher ise kendilerini bekleyen mutluluğa adım adım yaklaşmayı sürdürecek. Kanal 7’nin sevilen Türk yapımı Emanet dizisinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, “Ben bu kadar gerçek bir şey bilmiyorum. İnsan soluduğu nefesten, dokunduğu şeyden, düpedüz gözünün önünde, karşısında durandan kuşku duyar mı?” sözleri ile aşkını kelimelere dökecek. Seher “Her şeyin bu kadar güzel olmasını beklemiyordum” derken, Yaman “Hiçbir şey olması gerektiği kadar güzel değil. Her şey sönük şimdi, hiç kimse bu kadarına hazır değildi çünkü. İnsanlar alınmış bir karar yüzünden duygulanmıyor. Bize baktıklarında gördükleri bir şey var çünkü. Benim sana baktığımda gördüğüm bir şey var. Aynada kendime baktığımda gördüğüm bir şey.” sözleri ile Emanet dizisinin 118. Bölümüne damga vuracak. Emanet dizisinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’i evinden alıp nikah yapılacak konağa getirecek. Yaman Kırımlı damatlık giyerken, Seher ise giydiği gelinlik ile herkesi kendisine hayran bırakacak. İkilinin heyecanı yeni bölümde daha da artacak. Zuhal ise kayıp dosyayı aramaya devam edecek. Her şeyi yerlere atan, ortalığı kırıp döken Zuhal, öfkeden deliye dönecek. Emanet dizisinin 118. Bölümü Çarşamba akşamı 19.00’da ekranlarda yerini alacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Türk dizisinin yeni bölümünde İkbal ve Zuhal nikahı engellemeye çalışırken büyük bir sürprizle karşı karşıya kalacak. İkilinin yaşayacağı şaşkınlık dizinin 118. Bölümünde ekranlarda olacak.

Emanet 118. Bölüm fragmanı özeti izle – Emanet 17 Şubat Çarşamba özeti fragmanı

Emanet 118. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet 17 Şubat 2021 Çarşamba özeti fragmanı yayınlandı. Başrollerde Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher rolü ile Sıla Türkoğlu’nun rol aldığı dizinin 118. Bölümünde ikili nikah masasına oturacak. Emanet dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Zuhal ve İkbal ise son kozlarını oynayacaklar.

Halil İbrahim Ceyhan kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, evli mi?