Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 101. Bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 101. Bölümü 25 Ocak 2021 Pazartesi akşamı saat 19.00’da dizi severlerle buluşacak. Yaman, Yusuf’tan ayrılmamak için yeni bir karar alacak ve teklifini Seher ile paylaşacak. Seher ise bu teklif karşısında oldukça şaşıracak. Eli ayağına dolaşan Seher, vereceği kararın önemli bir karar olacağını düşünüp çevresinden fikir alacak. Daha sonra ise kararını Yaman Kırımlı ile paylaşacak. Seher’in vereceği önemli kararın ne olacağı sorusu Pazartesi akşamı yayınlanacak son bölümde yanıt bulacak. Diğer taraftan ise Zuhal ağlamaya devam ederken, İkbal ise onu teselli etmeyi sürdürecek. Planın devam ettiğini, Seher’den kurtulacaklarını ve Yaman’ın sadece Zuhal’e kalacağını söyleyen İkbal, ona sabretmesini söyleyecek. Zuhal ise artık dayanamadığını, Yaman’ı tamamen kaybettiğini düşünecek. Emanet dizisinin 101. Bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 25 Ocak 2021 Pazartesi

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 25 Ocak 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Çekimlerine Kocaeli’nin Darıca ilçesinde ve çevresinde devam edilen dizi Karamel Yapım tarafından çekiliyor ve senaryosu ise Başak Yazı Odası tarafından yazılıyor.

Emanet 301. Bölüm özeti fragmanı izle son bölüm

Emanet 301. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin 301. Bölümünde pek çok soru yanıt bulacak. Yaman Kırımlı’nın teklifine şaşıran Seher, uzun süre düşündükten sonra cevabını Yaman’la paylaşacak. İkbal kötü planlarına devam ederken, Zuhal ise Yaman’ın kendisinden gittikçe uzaklaştığını görüp kendisini dış dünyaya kapatacak.