Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 110. Bölüm fragmanı 5 Şubat Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı. Emanet dizisinin merakla beklenen 110. Bölümünde Yaman Kırımlı ile Seher duygusal anlar yaşayacak. Seher’in saçları ile oynayan Yaman Kırımlı, Seher’i şaşkınlığa uğratacak. Seher ise Yaman’ın bazen yaptığı bir hareketle en yakını olduğunu, gözleri ile insanın içini gördüğünü, bir bakışı ile de yüreğini, duygularını ve aklını görebildiğini söyleyecek. İkbal ise artık durmayacağını, bu işi kökten halledeceğini söyleyip bundan sonra hiçbir şeyin önüne çıkmasına izin vermeyeceğini kaydedecek. Emanet dizisinin 110. Bölümünde Ela, Seher ile Yaman aşkının ayrıntılarını merak edecek. Seher’e sorular soran Ela’nın, Yaman ile Seher’in anlaşması hakkında neler öğreneceği 110. Bölümde ortaya çıkacak. Türk yapımı Emanet dizisinin 110. Bölümü Cuma akşamı 19.00’da yayınlanacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 5 Şubat Cuma

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 5 Şubat Cuma tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde İkbal, Selim ile yeniden buluşacak. Seher ve Yaman’ın çok yakında nikah masasına oturacağını, bu nikahtan sonra Seher’i artık elde etmesinin çok zor olacağını ona hatırlatacak. Selim’in Seher ile ilgili planı da Emanet dizisinin yeni bölümünde izleyicilerle buluşacak.

Emanet 110. Bölüm fragmanı özeti son bölüm tanıtımı

Emanet 110. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma sunuldu. Dizinin 110. Bölümünde Seher, Yaman ile Ela’nın yakınlığından rahatsız olacak. Zuhal de Seher’i bu konuda kızdıracak. Seher’in Ela konusunda ne yapacağı 110. Bölümde ortaya çıkacak.