Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 19.00’da izleyicilerle buluşan Emanet dizisi 112. Bölümü ile yayında olacak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 9 Şubat Salı Emanet 112. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 112. Bölümünde Seher gelinlik giyecek. Seher’i beyazlar içinde gelinlikle ilk kez gören Yaman Kırımlı ise büyülenecek. Seher ve Yaman evlilik yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek. İkbal ve Zuhal ise yeni planlarla bu evliliği engellemeye çalışacak. İkbal ve Selim buluşacaklar. Seher’i kaybetmek istemediğini söyleyen Selim, ne yapması gerekiyorsa hazır olduğunu İkbal’e söyleyecek. Diğer taraftan Seher, Ela ile Yaman’ın yakınlıklarına artık isyan edecek. Yaman ile tartışan Seher, ikisinin sürekli diz dize olduğunu söyleyip bundan şikayet edecek. Bu durum Yaman’ın çok hoşuna gidecek. Seher’in kendisini sevdiği için kıskandığını düşünecek. Emanet dizisinin 112. Bölümünde yine heyecan dorukta olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 9 Şubat Salı Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 9 Şubat Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Seher ve Yaman Kırımlı birlikte gelinlik bakmaya çıkacaklar. Zuhal ise Yaman ile Seher’in düğün telaşını engellemek için harekete geçecek.

Emanet 112. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm

Emanet 112. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Türk yapımının 112. Bölümünde Kiraz, İbo’ya yardım etmek için Kara ile konuşacak. Kiraz, hiç kimsenin bilmediği bir sırrı öğrenecek. Emanet dizisi yeni bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaya devam edecek.

Emanet dizisi nerede çekiliyor?