Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severlerle buluşmaya devam eden ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Emanet dizisinin 115. Bölümü izleyicilerin beğenisine sunulacak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 115. Bölüm fragmanı 12 Şubat Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 115. Bölümünde, bir oyun olarak başlayan evlilik planı, Yaman ve Seher’i giderek içine çekmeye devam edecek. Yaman Kırımlı ve Seher, daha önce hiç olmadıkları kadar birbirlerine yakınlaşacaklar. Emanet dizisinin yeni bölümünde, ikilinin evlendikten sonra paylaşacağı yatak odası yeniden dizayn edilecek. Seher’e ne tarafta yatacağı sorulacak. Yaman ise sol tarafı hazırlamasını söyleyip, güneşin sabahları o tarafa vurduğunu, bunun Seher için daha iyi olacağını söyleyecek. Kırımlı ailesi ve Seher bir arada kahvaltı yaparken Yusuf, ikisinin aynı odada kalıp kalmayacağını soracak. Diğer taraftan İkbal, yeni planları ile yine devrede olacak. Seher’in sadece eşyalarının Yaman’ın yatak odasına girebileceğini söyleyen İkbal, Seher’in o odaya asla adım atamayacağını iddia edecek. Emanet dizisinin son bölümünde Zuhal, Yaman ile konuşup Seher’in servet avcısı olduğunu söyleyecek. Yaman ise bu iftiraya sessiz kalmayacak ve Zuhal’e sesini yükseltip haddini bildirecek. Seher ise evliliğin ve Yaman’la birlikte yürütecekleri hayatın bilinmezliklerinin giderek arttığını kaydedecek. Seher’i bu konuda teselli eden biri olacak. Emanet dizisinin 115. Bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Emanet dizisinin 115. Bölümünde İbo, ilk planında başarısız olacak. Kolay kolay pes etmeye niyetli olmayan İbo, yeni bir mücadele ile ortaya çıkacak. Yaman ve Seher ise oyun olarak çıktıkları yolda birbirlerine daha da yakınlaşacak. Yaman Kırımlı Seher’i korumaya devam ederken, Seher’e oyun oynayanlar da boş durmayacak.

Emanet 115. Bölüm fragmanı özeti izle 12 Şubat Cuma

Emanet 115. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet 12 Şubat Cuma tanıtımı yayınlandı. Dizinin heyecanla beklenen 115. Bölümünde Seher’in gözü korkacak. Bu evliliğin bir bilinmeze doğru ilerlediğini düşünen Seher, kaygılarını konaktakiler ile paylaşacak. Diğer taraftan İkbal, Seher Kırımlı diye bir şey olmaması için son kozlarını da oynamaya hazırlanacak. Ona bu yolda en büyük desteği yine Zuhal ve Selim verecek.