Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisinin 124. Bölümü Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan, Emanet 124. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Yaman ve Seher yakınlaşması devam edecek. Seher, Yaman ile yakından ilgilenirken, Yaman ise artık dilinin bağını çözmesi gerektiğinin farkına varacak. Yaman, tüm yaşananlara rağmen Seher’den Zuhal’i affetmesini isteyecek. Seher’in vereceği cevap da yeni bölümde izleyiciler ile buluşacak. Emanet dizisinin 124. Bölümünün en büyük sürprizi ise Yaman’ın yeni planı olacak. Sosyal hizmetleri inandırmak ve Yusuf’un velayetini almak için Seher ile evliliğine herkesin şahit olmasını isteyen ve bu evliliğin gerçek olduğunu göstermek için çabalayan Yaman Kırımlı, Seher ile birlikte balayına çıkacak. Yaman’ın balayı sözlerini duyan Seher yine büyük heyecan yaşayacak. Emanet dizisi 25 Şubat Perşembe özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan ve Karamel Yapım tarafından çekilen Türk dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 124. Bölümünde  Yaman, Seher’den Zuhal’i affetmesi için ricada bulunacak. Seher’in bu isteği kabul edip etmeyeceği sorusu dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak. Başrollerini Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher rolü ile Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapım yeni bölümleri ile hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Emanet 124. Bölüm fragmanı özeti izle 25 Şubat Perşembe

Emanet 124. Bölüm fragmanı özeti olan 25 Şubat Perşembe tanıtımı yayına girdi. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesinde heyecan sürüyor. Destansı aşk hikayelerini, kıskançlık ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyan dizi duygusal sahneleri ile yüreklere dokunuyor.