Türk dizisi Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 15 Mart Pazartesi tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Karamel Yapım tarafından çekimlerine Kocaeli’nin Darıca ilçesinde devam edilen dizinin büyük ilgiyle beklenen yeni bölümünde Seher ile Yaman arasında hiddetli bir tartışma çıkacak. Yaman Kırımlı, Seher’i odaya hapsedip üzerinden kapıyı kilitleyecek. Yaman’ın bu hareketi ile gözyaşı döken Seher, yeğeni Yusuf’un sesi ile daha da kahrolacak. Kapının diğer tarafında olan Yusuf, teyzesinden kapıyı açmasını isteyecek. Seher ise çaresiz bir şekilde ona yalan söylemek zorunda kalacak. Emanet 136. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 136. Bölümünde Seher ile Yusuf arasındaki konuşma izleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Teyzesinin artık kendisiyle eskisi kadar ilgilenmediğini düşünen Yusuf, onun artık kendisini sevmediğini düşündüğünü söyleyecek. Teyzesinin eskiden olduğu gibi yanında pek olmadığını düşünen Yusuf, bunu üzgün bir şekilde dile getirecek. Seher ise artık Yusuf’un yanından hiç ayrılmayacağını ve onu asla yalnız bırakmayacağını dile getirecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Seher ile Yaman yine karşı karşıya gelecek. Bundan sonra değişeceğini, eski Seher’in artık olmayacağını söyleyen Seher, Yaman’ın artık başka bir Seher ile karşılaşacağını haykıracak. Yusuf’a olan bağını ve onurunu ezdirmeyeceğini kaydeden Seher, Yaman’a başkaldıracak.

Emanet 136. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 136. Bölüm fragmanı özeti olan 15 Mart Pazartesi tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 136. Bölümü Pazartesi akşamı saat 19.00’da izleyicilerle buluşacak. Heyecanın eksik olmadığı yapımda yine izleyiciyi ekran başına kilitleyecek önemli gelişmeler yaşanacak.

emanet kanal 7

Emanet dizisi oyuncuları kim?

  • Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı)
  • Sıla Türkoğlu (Seher Kırımlı)
  • Berat Yusuf Özkan (Yusuf)
  • Gülderen Güler (Kiraz)
  • Melih Özkaya (Ali)
  • Gülay Özdem (İkbal)
  • Hilal Yıldız (Zuhal)

Emanet dizisi Seher kimdir? Sıla Türkoğlu kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kimdir, burcu ne?