Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 59. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan ve Hilal Yıldız rol alıyor. Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yönetmen koltuğunda oturduğu Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında 59. Bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin son bölümünde izleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Karamel Yapım tarafından çekilen dizi Kanal 7’de hafta içi her gün yayınlanıyor. Sürükleyici hikayesi ile dikkat çeken Emanet dizisinde ailesi ölen Yusuf’a sahip çıkmak isteyen teyzesi ile amcasının hikayesi ekranlara taşınıyor. Emanet son bölüm özeti fragmanı olan Emanet 26 Kasım fragmanı özeti yayınlandı.

EMANET YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – EMANET 26 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 26 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümlerinde Seher ile amansız bir mücadeleye giren Yaman, Seher’in sıkıntılı anlarında yanında olmaya başlıyor ve Seher ile Yaman arasında beklenmedik bir yakınlaşmanın sinyalleri ortaya çıkıyor. Dizinin hikayesi Yaman ile Seher’in büyük aşklarını anlatan bir öyküye dönüşmeye başlıyor.

EMANET 59. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet 59. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Emanet son bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Kanal 7’de Pazartesi ve Cuma günleri arasında yayınlanan dizinin 59. Bölümü 26 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da dizi severlerle buluşacak.