Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 61. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin ve Emanet dizisinin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Emanet dizisinin yayınlanan son bölümünde abisi Erdal’a yakalanan Kiraz, uzun zamandır kaçtığı tüm korkularla yüz yüze kalmıştı. Sürükleyici bir öyküye sahip olan Emanet dizisinde Seher’in övgü dolu sözleri, ona tüm gerçekleri söylemek isteyen Yaman için büyük bir gerilime sebep olmuş ve Yaman bir süre gerçekleri söylemekle söylememek arasında kalmıştı. Seher ise kendisini esaretten kurtardığı için Yaman’a karşı minnet duymaya başlamıştı. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın yüreklere işleyen hikayesinde 61. Bölüm Cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Emanet son bölüm özeti fragmanı olan Emanet 28 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin çok izlenen Türk dizilerinden olan Emanet dizisi 61. Bölümü ile izleyicilerle buluşacak.

EMANET YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – EMANET 28 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 28 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Nazmiye Yılmaz’ın hikayesinden uyarlanan ve senaryoya aktarılan dizi Karamel Yapım tarafından çekiliyor.

EMANET 61. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet 61. Bölüm özeti fragmanı olan Emanet son bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Emanet dizisinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor.