Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 57. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen Türk yapımı Emanet dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Karamel Yapım imzasını taşıyan dizi hafta içi her gün saat 19.00’da ekranlara geliyor. Proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan yapımın yönetmenleri ise Ayhan Özen ve Taner Tunç. Emanet dizisinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizide ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı rol alıyor. Emanet dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Emanet 24 Kasım özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu.

EMANET YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – EMANET 24 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 24 Kasım özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde izleyicileri heyecanlandıracak önemli gelişmeler yaşanacak. Emanet dizisi yine ekran başına kilitleyecek. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi Salı akşamı yayında olacak.

EMANET 57. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet 57. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Emanet son bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizide, annesiz ve babasız kalan Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın yüreklere dokunan hikayesi yer alıyor.