Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan 94. Bölüm tanıtımı Kanal 7 ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin son bölümü 14 Ocak 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’da dizi severler ile buluşacak. Dizinin 94. Bölümünde Seher, Yaman’ın itirafının ardından geçmişe gömülü hatırları ile karşılaşacak. Seher’in bu süreçte en büyük destekçisi ise yine Yaman olacak. İkbal ise Zuhal ile birlikte yeni bir plan yapıp Yaman’a karşı harekete geçecek. Yaman’ın İkbal’in yaptıklarını ne zaman anlayacağı ve bu duruma nasıl tepki vereceği sorusu ise yeni bölümlerde yanıt bulacak. Diğer taraftan Kiraz, Melisa’nın evde kalmasına itiraz edecek. Kiraz, daha önce farkında olmadığı duyguları ile baş başa kalacak ve önce kendisi ile hesaplaşacak. Heyecanın giderek tırmandığı Türk yapımının yeni bölümünde Yaman ve Seher birbirlerine bir adım daha yaklaşacaklar.

EMANET YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 14 OCAK 2021

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan 14 Ocak 2021 tanıtımı yayınlandı. Dizinin Perşembe günü yayınlanacak son bölümünde iyileşen Yaman, Seher’in geçmişteki anıları ile yüzleşmesini sağlayacak. O anılarla kendisini kötü hisseden Seher ise teselliyi Yaman’da bulacak.

EMANET 94. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Emanet 94. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 94. Bölümünde Seher’in ve Yaman’ın birbirlerine karşı hissettikleri duygular daha da açığa çıkacak. Seher de artık duygularını ifade etmekte zorlanmayacak. Yaman ise Seher’e daha yakın olmaya çalışacak. Diğer taraftan ise İkbal ve Zuhal’in planları yine kötü günlerin habercisi olacak.

Emanet dizisi nerede çekiliyor?