Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan 95. Bölüm tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Türk yapımının merakla beklenen yeni bölümü 15 Ocak 2021 Cuma akşamı saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin son bölümlerine Yaman ve Seher arasındaki yakınlaşma damga vurmuştu. İkili, birbirlerine karşı hissettiklerini daha kolay ifade etmeye başlamış ve aşklarının ilk kıvılcımları da ekranlara taşınmıştı. Dizinin yeni bölümlerinde ise ikilinin yaşayacağı zorluklar ve karşılarına çıkacak engeller dizinin yeni hikayesini oluşturacak. Yaman Kırımlı ve Seher, birbirlerine olan hislerini daha kolaylıkla söylerken, Zuhal ve İkbal ise ikilinin bir araya gelmemesi için yeni planları ile onların yoluna çıkmayı sürdürecek. Çekimleri Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yapılan ve başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapım, Kanal 7 ekranlarında uzun süre dizi severlerle buluşan Yemin dizisinin ardından çok izlenen Türk yapımı olarak ekranlara geliyor. Emanet dizisinin yeni bölümleri hafta içi her gün Kanal 7’de yayınlanmaya devam edecek.

EMANET YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE KANAL 7

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan 15 Ocak Cuma tanıtımı yayınlandı. Emanet dizisinin oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri yer alıyor.

Emanet dizisi nerede çekiliyor?

EMANET 95. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Emanet 95. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dramatik sahneleri ile dizi severleri kendisine bağlayan Türk yapımı, aşk sahneleri ile kalpleri ısıtıyor ve duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunuyor. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü hız kesmeden devam ediyor.