Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan 96. Bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin heyecanla beklenen son bölümü 18 Ocak 2021 Pazartesi akşamı saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde Seher, annesinin fotoğrafının tamir edildiğini görünce çok mutlu oldu. Yaman ise o sırada Seher’in odasına gelince, Seher mutluluğunu Yaman’la da paylaştı ve bunun kendisini için çok önemli bir şey olduğunu, bu yüzden ona çok teşekkür ettiğini söyledi. Yaman ise Seher’in çocukluk fotoğrafına uzun uzun bakıp hayallere daldı. Yaman Kırımlı ve Seher’in gittikçe birbirine daha da yakınlaşmasından rahatsız olan İkbal, Seher’in her şeyi kontrol etmeye başlamadan önce durdurulması gerektiğini söyledi ve Zuhal’in de desteğini alarak artık Seher’e karşı daha ciddi planlar yapmaları gerektiğini dile getirdi. Hemen telefona sarılan İkbal, Seher’in yaşamına dair tüm detayları öğrenmek için talimat verdi. Yaman Kırımlı’nın iş toplantısı evde yapıldı ve gelen misafirlere hizmet edecek kimse olmadığından dolayı bu görevi Seher üstlendi. Seher’in hizmet ettiğini gören Yaman ise bu duruma çok bozuldu. Emanet dizisi 96. Bölüm yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmelerle Pazartesi günü ekranlarda olacak.

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı izle 96. Bölüm

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan 96. Bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kiraz ile Ali arasına da mesafe girdi. Kiraz, kendisini yalnız hissetmeye başladı ve Ali’den beklediği ilgiyi görmediği için dış dünyaya da kendisini kapattı. Ali’den giderek uzaklaşan Kiraz’ın ne yapacağı sorusu ise 96. Bölümde yanıt bulacak.

Emanet 18 Ocak 2021 Pazartesi özeti fragmanı izle Kanal 7

Emanet 18 Ocak 2021 Pazartesi özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Heyecanın eksik olmadığı ve her yeni bölümde daha da arttığı Türk yapımının başrollerini Yaman Kırımlı rolünde Halil İbrahim Ceyhan ve Seher rolünde Sıla Türkoğlu paylaşıyor.

Emanet dizisi nerede çekiliyor 2021