Kanal 7’nin sevilen Türk yapımı Emanet dizisi 92. Bölümü ile 12 Ocak Salı akşamı ekranlarda yerini alacak. Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan Emanet 92. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 92. Bölümünde Ali zor bir durumla karşı karşıya kalacak. Melisa’ya istemeyerek yardım eden Ali, bu sebepten dolayı Kiraz’ın karşısında zorlanacak. Diğer taraftan ise Yaman ve Seher birlikte sakin bir ortamda kahve içmeye gidecekler. Yaman, Seher’in de yardımcı olması ile aklındaki soruların cevabını alacak. Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Emanet 92. Bölüm fragmanı tanıtımı yayına girdi. Dizinin 92. Bölümü 12 Ocak Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

EMANET YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – EMANET 12 OCAK SALI ÖZETİ FRAGMANI

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan Emanet 12 Ocak Salı özeti fragmanı yayınlandı. Emanet dizisinin son bölümünde Seher, Yaman’a aşık olduğunu anlayacak. Seher, Yaman’a olan aşkını duygusal sözlerle ifade etmeye çalışırken, Yaman da Seher’i ne kadar çok sevdiğinin farkına varacak.

EMANET 92. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – EMANET DİZİSİ SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Emanet 92. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Karamel Yapım tarafından çekilen dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan (Yaman), Sıla Türkoğlu (Seher), Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) paylaşıyor.