Mehmet Ali Erbil'le efsaneleşen ancak ünlü sunucunun rahatsızlığı nedeniyle 2 yıldır Emre Karayel tarafından sunulan Çarkıfelek yarışmasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Çarkıfelek yarışmasını bu sezon da Emre Karayel'in sunması beklenirken, Emre Karayel yarışmadan ayrılma kararı aldı. Bu gelişmenin ardından programın izleyicileri, Emre Karayel'in Çarkıfelek'ten neden ayrıldığını ve Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusunun kim olduğunu araştırmaya başladı. Çarkıfelek yarışmasıyla ilgili detaylar, haberimizde...

EMRE KARAYEL ÇARKIFELEK'TEN NEDEN AYRILDI

Çarkıfelek yarışmasını 2 yıldır sunan Emre Karayel'in ayrılık kararının arkasında, oyunculuk kariyerine devam etme isteği olduğu ifade edildi. Buna göre Emre Karayel, oyunculuğa yeniden dönmek için programdaki görevini bırakma kararı aldı. Bu gelişmenin ardından kanal yönetimi, Çarkıfelek yarışmasını sunacak yeni ismi aramaya başladı.

ÇARKIFELEK YENİ SUNUCUSU KİM OLACAK

Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusuyla ilgili ise sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kanal D programında yayınlanan magazin programı 2. Sayfa'da, programın yeni sunucusunun belli olduğu ancak henüz açıklanmayacağı dile getirildi. Sosyal medyada ise programın sunucusu için tek isim geçiyor: Onur Büyüktopçu... Yemekteyiz programıyla ünlenen Onur Büyüktopçu'nun, Çarkıfelek'in yeni sunucusu olacağı iddia ediliyor.

Onur Büyüktopçu'nun kim olduğunu öğrenmek için tıklayın...