Enes Batur: Gerçek Kahraman filmi Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Ünlü youtuber Enes Batur’un filmi hakkındaki detayları merak eden izleyiciler, Enes Batur: Gerçek Kahraman filmi ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Enes Batur: Gerçek Kahraman oyuncu kadrosu ve karakterleri kim? Enes Batur: Gerçek Kahraman konusu ne? Enes Batur: Gerçek Kahraman nerede çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı. Başrollerini Enes Batur, Ömer Başdoğan ve Altan Erkekli’nin paylaştığı filme dair detaylar haberimizde yer alıyor.

enes batur gerçek kahraman filmi

ENES BATUR: GERÇEK KAHRAMAN NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Enes Batur: Gerçek Kahraman filmi 23 Mart 2020 Pazartesi günü Show TV kanalında yayınlanacak. Saat 20.00’de başlayacak sinema filminin yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta var. Filmin senaryosunu ise Murat Özsoy yazdı.

ENES BATUR: GERÇEK KAHRAMAN OYUNCULARI, OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Enes Batur: Gerçek Kahraman filminin başrol oyuncuları Enes Batur, Ömer Başdoğan ve Altan Erkekli’dir. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Işın rolü ile Damla Aslanalp, Tan Veyder rolü ile Kanbolat Görkem Arslan Ceyda rolü ile Ebru Ojen Şahin ve Blackear rolü ile Selin Deveci oynuyor. Filmin diğer oyuncuları ise Ramin Nezir (Blue Mask), Resul Doğan (Resul), Gökhan Güngör (Grubengas), Cansu Bulut, Buket Dereoğlu, Rengin Samurçay, Seyithan Özdemir, Atilla Pekdemir, Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Halil Söyletmez ve Ruhi Çenet.

baş belası filmi nerede çekildi kaç yılında

ENES BATUR: GERÇEK KAHRAMAN FİLMİ KONUSU NE?

Youtuber Enes Batur’un filmi olan Enes Batur: Gerçek Kahraman filminde, Enes Batur’un Adalet Savaşçılarına katılışı ve kahramana dönüşmesi konu edilecek. Enes Batur’un bir önceki filmi olan Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? Adlı filmde, Enes Batur’u içine kapanık bir çocuk olarak izlemiştik.

ENES BATUR: GERÇEK KAHRAMAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Enes Batur: Gerçek Kahraman filmi Antalya’da çekildi. Çekimleri Antalya’da tamamlanan filmde bir çok ünlü youtuber konuk oyuncu olarak yer alıyor.

kan kardeşler filmi nerede çekildi kaç yılında