ATV ekranlarında her hafta Salı günü dizi severler ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bu haftaki bölümü merak konusu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı, bugün neden yok? EDHO yeni bölüm ne zaman, bu hafta yok mu? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz, Baran Özçaylan isimlerinin oturduğu, oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Turgay Tanülkü isimlerinin yer aldığı yapım son bölümü ile çok konuşulmuştu. İhanete kayıtsız kalamayan Tipi’nin hamlesi tüm dengeleri alt üst etmişti. Yaman Korkmaz ise Alpaslan’ın infazı için masanın lideri İlyas’ı zorlamış ve istediğini almıştı. Çoğunluğu yakalayan Yaman, bu kez de Tipi için oylama istemiş ancak Tipi kimse beklemezken çıkıp gelmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm bu hafta yok mu, EDHO neden yok, hangi gün oynuyor? Sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BU AKŞAM VAR MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam yok. Onun yerine ATV ekranlarında yeni başlayan ve ilk bölümü ile olay olan Akıncı dizisi tekrar bölümü ile izleyici ile buluşacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BUGÜN NEDEN YOK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bugün kanalın ve yapım şirketinin aldığı karar nedeniyle yok. Dizi yılbaşı tatiline girdiğinden dolayı 1 hafta ara verdi.

EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO dizisi yeni bölüm önümüzdeki hafta Salı günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü heyecanla beklenmeye devam ediyor.